Политика 15. октобар:

Ноћни Вукови: Путин и Хирург су уз Србију

…”За долазак руског председника Владимира Путина јуче су се „пуним гасом” припремали и чланови мото-клуба „Ноћни вукови Србије”. Затичемо их у њиховој београдској бази, недалеко од Булевара краља Александра, управо док отварају нове клупске просторије. На зидовима православна симболика, у комбинацији са мотивима из бајкерског живота.”…

Прочитајте цео чланак овде: Политика

Курир 16. октобар:

Милорад Додик: Ноћни вукови: За очување Републике Српске и јединства православних народа

БЕОГРАД – Председник Републике Српске Милорад Додик и председница владе Жељка Цвијановић разговарали су у Београду са представницима бајкера „Ноћни вукови“ из Русије и Републике Српске.

Током сусрета у хотелу Метропол, руски бајкери одали су признање руководству Републике Српске, а посебно председнику Додику, за очување Републике Српске и јединства православних народа, те јачању пријатељских веза Српске и Русије.

Руски бајкери поклонили су председнику Српске бајкерски прслук и џемпер са грбом Републике Српске и знаком „Ноћних вукова“.

Председник и премијерка Српске бораве у Београду, где присуствују војној паради поводом обележавања 70 година од ослобођења града у Другом светском рату. Војној паради присуствује и председник Руске Федерације Владимир Путин.

Прочитајте цео чланак овде: Курир

Телеграф 16. октобар:

Ексклузивно: Телеграф у ”јазбини” Ноћних Вукова у Београду

БЕОГРАД – Ноћ пре доласка председника Путина екипа Телеграфа је провела у друштву Александра Залдастанова Хирурга, предедника Ноћни Вукова у новотвореним клупским просторијама Ноћних Вукова у Београду….

Прочитајте цео чланак са фотографијам и видеом овде: Телеграф