Ноћни Вукови Србија

Мотоклуб НОЋНИ ВУКОВИ се са пуним правом зове први МC клуб рођен крајем 80-тих година на просторима СССР, светски признат као највећи, најјачи и независан клуб руског лика и традиција. 

Несумњиво је да је клуб основан на бунтовничким начелима, али се увек ослањао на Православно корење и историју своје земље. За нас је мотор Симбол наше Слободе, наш Знак је Симбол Незаборава, Оданости и Части. Поносни смо на нашу ничим умрљану прошлост, на своје Руско име. Наш МС је Мотоклуб Руског духа, мотоклуб патриота! Мотоклуб, способан да обједини руско, словенско друштво снагом искреног бајкерског братства. 

Никад нисмо трговали нашим принципима, нисмо напуштали наше пријатеље, нисмо парадирали са туђим заставама. Много смо постигли у нашој 20-годишњој историји. Били смо први и први остали, упркос свим тврдњама злотвора и зависника. 

Створили смо бајкерску културу, нову за нашу земљу. Прихватили смо све најбоље особине бајкерског света, али истовремено успели да сачувамо наше лице и нашу независност, без обзира на широко отворена врата ка Западу. Нисмо се бацили у “гуштере” код иностраних клубова, претварајући себе у “МС-отпадак” запада. 

Одгајили смо читаву генерацију младих људи, дајући им пример истрајности духа и националног поноса. Изградили смо и Бајк Центар, први у Русији, јединствен и оригиналан, који је у кратком року постао познат међу читавим бајкерским – па и ширим – друштвом, као «amazing place which I never seen before», како пишу о њему странци који су га бар једном посетили. 

15 пута смо одржали Бајк Шоу спектакле невероватних размера, који су проткани духом руског родољубља и јединством словенских народа. Учествовали смо у стварању руског мотоцикла, у чијем је називу део нашег имена. Нема смисла да набрајамо све. 

Током своје 20-годишње историје клуб је јачао, развијао се, растао, постајао мудрији и снажнији. 

Бог нас је чувао, испитивао, челичио. Правили смо и грешке, борили се са потешкоћама и недоумицама. Отворили смо велики број огранака од Сахалина све до Западне Европе, јер се нисмо зауставили у развоју, већ остали доследни својим принципима. Ми смо “наше”, ми смо “своје”, уз све наше врлине и мане. 

Ми смо такви какви јесмо, и другачији од других.

Саша Савић
председник Ноћних Вукова Србија